Comfort Parking

We wilden eerst de auto in Amsterdam Noord neerzetten bij onze zoon en schoondochter, maar dan moeten we nog naar Schiphol en dat is met 2 handkoffers en 2 grote koffers natuurlijk ook geen sinecure en de kinderen werken allebei, dus naar station brengen of zelfs Schiphol, is geen reële optie.

Toen we recentelijk naar Spanje gingen, hebben we voor 10 dagen, 65 euro moeten betalen en dat vonden we redelijk, dus maar eens op Google gezocht en uiteindelijk uitgekomen bij Comfort Parking, waar we in totaal slechts 107 euro kwijt zijn voor de hele periode, waarbij de auto bewaakt en overdekt weg gezet wordt.

Je kunt, als je dat wilt ook kiezen voor valet parking, auto wassen en/of uitzuigen, enz. Het pakket is helemaal op maat voor jou te bestellen, zo lang je maar betaalt Knipogende emoticon

Je geeft datum en tijd van vertrek aan en vervolgens datum en tijd van aankomst, alsmede je vluchtnummer en dan kun je er voor kiezen om gelijk te betalen, of als je de parkeergarage verlaat; ik heb voor die laatste optie gekozen.

Lang parkeren

Dit bericht werd geplaatst in Voorbereiding en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s